Stravování účastníků probíhá v jídeln chaty Horalka
Jídelna na chatě Horalka

Stravování pro účastníky je během Akademických týdnů zajištěno přímo v areálu. Jídelna se nachází v prvním patře hlavní budovy Horalka. Můžete si objednat snídaně, obědy a večeře po dobu konání Akademických týdnů.

Snídaně jsou formou švédských stolů a vydávají se před prvním přednáškovým blokem. Obědy a večeře se vydávají po skončení dopoledního či odpoledního přednáškového bloku, a to po dobu 1,5 hodiny. Stravu obdržíte po předložení jídelního kupónu, který získáte při platbě v kanceláři AT.

Stravování lze objednat od večeře v sobotu, kdy Akademické týdny začínají, až do oběda následující neděli, kdy AT končí.

Do jídelny prosím choďte v čisté obuvi – v případě špatného počasí nabídneme návleky.

Stravu si můžete objednat i bez ubytování, například chystáte-li přijet na jeden celý den. Bez objednání můžete využít restauraci v chatě Horalka.

Dětská a dietní strava

Dětské porce mohou být objednány pouze pro děti do 15 let.

Na vlastní žádost v dostatečném předstihu zajistíme v odůvodněných případech dietní jídla (bezlepková, diabetická) – uveďte prosím v přihlášce. Z provozních důvodů není možné objednat vegetariánskou stravu.

Odhlašování

V případě potřeby odhlašujte stravu nejpozději den předem do 9 hodin osobně v kanceláři AT (hlavní budova), telefonicky nebo e-mailem. Za včas neodhlášenou stravu peníze nevracíme!

Jídelníček

snídaněobědvečeře
sobota 23. 7.hovězí guláš, pečivo
(A1)
neděle 24. 7.švédský stůl* + ovoce
(A1,A3,A7)
květáková polévka, vepřová kýta pečená, bramborový knedlík, zelí
(A1,A3,A7)
uzená vepřová krkovice,
bramborová kaše, okurka
(A7)
pondělí 25. 7.švédský stůl* + sladké pečivo
(A1,A3,A7)
hovězí polévka s těstovinami, hovězí zadní vařené, koprová omáčka, houskový knedlík
(A1,A3,A7,A9)
ledový salát s česnekem, kuřecí maso, pečivo
(A1)
úterý 26. 7.švédský stůl* + ovoce
(A1,A3,A7)
gulášová polévka, kuřecí čína, rýže
(A1)
milánské špagety se sýrem
(A1,A3,A7)
středa 27. 7.švédský stůl* + sladké pečivo
(A1,A3,A7,A9)
hovězí polévka s rýží, hovězí zadní vařené, rajská omáčka, těstoviny
(A1,A3,A7)
smažený vepřový řízek, brambor, zelný salát
(A1,A3)
čtvrtek 28. 7.švédský stůl* + ovoce
(A1,A3,A7)
zeleninová polévka, vepřová plec pečená, bramborový knedlík, špenát
(A1,A3,A7,A9)
pečené kuřecí stehno, pečivo
(A1)
pátek 29. 7.švédský stůl* + oplatka
(A1,A3,A7)
kulajda, čočka nakyselo, vejce, okurka
(A1,A3)
těstovinový salát se sýrem a zeleninou
(A1,A3,A7)
sobota 30. 7.švédský stůl* + ovoce
(A1,A3,A7)
hovězí polévka s krupicí a vejcem, kuřecí na paprice, těstoviny
(A1,A3,A7,A9)
rizoto z vepřového masa se sýrem, červená řepa
(A7)
neděle 31. 7.švédský stůl* + sladké pečivo
(A1,A3,A7)
čočková polévka, vepřová kýta na žampiónech, rýže
(A3,A7)

* Švédský stůl = pečivo, máslo, džem, med, šunka, salám, sýr, paštika, čaj.
V závorkách jsou uvedeny alergeny.

Ke stažení